Skjern Å Running Challenge 2018

Skjern Å Running Challenge 2018

Så er vi igen i gang med at løbe, og vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen den 28. april 2018.

Det var så fint med knap 1.000 løbere i 2017. Men vi kan sagtens blive flere. Så spørg en veninde eller ven om I skal begynde at løbetræne sammen. Er du nybegynder så start i det små. Find relevante løbeprogrammer på nettet. Det er bare om at komme i gang.
At løbe giver en masse energi, så det er en hjælp i den mørke tid. Sommeren bød ikke på så mange solskinstimer, men naturen kalder på os som nyder at tage løbeskoene på og løbe derud ad. Der findes et hav af løbetøj til al slags vejr, så det er bare om at komme afsted.

Vi håber, at du kan tænke tilbage på et godt løbeår med Skjern Å Running Challenge som et af højdepunkterne. Håber vi ses lørdag den 28. april 2018.

Tilmeldingen begynder i år allerede den 1.december.

Vi er klar – så hvad venter DU på. Find fokus i din hverdag og gør dit løb til en ugentlig oplevelse.

GemGem

GemGem

GemGem